Vi hälsar Magnus Sandström välkommen som ny produktionschef för vår anläggning i Ängelholm.

Vi hälsar Magnus Sandström välkommen som ny produktionschef för vår anläggning i Ängelholm. Magnus är Halmstadsbo sedan 22 år. Han har två, snart utflugna, söner. Magnus har under sin långa yrkeskarriär bland annat jobbat som platschef för PMR, Precious Metall Recycling, på Stena Nordic Recycling Center. ”Mitt yrkesfokus har alltid varit teknik, men sedan blev produktion, verksamhet, organisation och ledarskap mitt stora intresse. Allt hör ihop, det är det jag tycker är så intressant, att få helheten att fungera. Att få medarbetare att utvecklas, att få utrustning att prestera kontinuerligt och att hela tiden förbättra lönsamheten”. berättar Magnus.

 Omni Polymers erbjuder plastbranschen ett hållbart och konkurrenskraftigt alternativ till jungfrulig plast. Vi har konstruerat en produktionslinje specifikt för uttjänta flexibla plastförpackningar. Vi har kunder inom flera olika tillverkningsindustrier. Vårt plastgranulat ersätter ny plast i nya produkter och minskar våra kunders CO2-utsläpp med minst 50 % jämfört med jungfruliga polymerer. Under 2023 förväntas vår anläggning i Ängelholm producera cirka 5 000 ton granulat. Anläggningens tvätt- och sorteringsprocess kan behandla över 3 ton förpackningsplast per timme. Våra två extruderingslinjer har en kapacitet på 2 ton granulat per timme.

 Magnus, med sin breda kompetens inom produktion, Lean, säkerhet och teknik, är precis den erfarna ledaren vi har sökt efter. Varmt välkommen Magnus! Detta är bara början. Följ med oss på en spännande resa.

 #omnipolymers
#hållbarhet
#cirkulärekonomi
#plast
#återvinning
#plaståtervinning
#circulareconomy
#plastics
#plasticrecycling
#polymers
#co2


Dela


Previous
Previous

VD Josef Tapper är ny expertmedlem i Swedish Institute for Standards, SIS arbetsgrupp för plaståtervinning.

Next
Next

PP-PE fact sheet