Vi hälsar Anna Åberg välkommen som Financial accountant

Välkommen Anna, du är efterlängtad! Anna kommer ta hand om vår löpande ekonomi. Anna kommer ursprungligen från Uppsala. Efter några vändor runt om i Sverige så hamnade hon slutligen i ett hus på landet utanför Helsingborg. Här bor hon tillsammans med sin man och två söner, tre katter och ett gäng höns. Anna odlar och hittar kraft och inspiration i naturen.

Anna delar ett stort engagemang för hållbarhet och klimat med alla oss andra här på Omni Polymers. Hon berättar att det är den stora anledningen till att hon ville hänga med på vår tillväxtresa. Vi använder alltmer plast men väldigt lite av plasten återvinns. Enligt Naturvårdsverket förbränns 85 % av allt plastavfall. Förbränningen leder till stora koldioxidutsläpp. Det tycker vi är helt galet. Vi har designat och konstruerat en produktionslinje specifikt för uttjänta flexibla plastförpackningar som tidigare varit svåra att återvinna. Vår anläggning i Ängelholm har en årskapacitet på 15 000 ton återvunnet polyolefingranulat.

De senaste tre åren har Anna jobbat med redovisning på redovisningsbyrå i Helsingborg och innan dess jobbade hon med marknadsföring och grafisk form. Anna har även drivit eget i begagnatbranchen. De ser vilken bra medarbetare som nu förstärker vårt team.

 Hjärtligt välkommen Anna!


Dela


Previous
Previous

Pressrelease. Modern plaståtervinning sänker Sveriges avgift till EU. Modern plastic recycling lowers Sweden's EU fee.

Next
Next

VD Josef Tapper är ny expertmedlem i Swedish Institute for Standards, SIS arbetsgrupp för plaståtervinning.